A la ciutat d’Alacant, juny de 2008

A la atenció de

D. Enrique Climent Laguarda

(President ABUSOS URBANÍSTICOS NO)

Charles Sbovoda

(Vicepresident ABUSOS URBANÍSTICOS NO)

 

Estimats amics, 

Per la present, tenim el plaer de comunicar-vos que el Consell Comarcal del Bloc Nacionalista Valencià de l’Alacantí ha decidit concedir-vos el Premi Compromís pel Territori de l’any 2008. Una distinció atorgada pel vostre insubornable compromís en favor de la conservació del territori, el compliment de la legalitat urbanística i l’oposició a un model de creixement que no és sostenible. 

ABUSOS URBANÍSTICOS NO ha mantés sempre una actitud crítica davant els abusos del poder, la devastació del territori i una manera de governar que beneficia uns pocs a costa de retallar el benestar del conjunt de la ciutadania. En la comarca de l’Alacantí cal que destaquem la vostra oposició a la requalificació de la partida de Fabraquer, entre els tèrmens de Sant Joan i el Campello. 

Per tot això, hem considerat adient en els IV Premis Compromís, que el BLOC de la comarca de l’Alacantí atorga anyalment, reconéixer la tasca d’una associació que ha aconseguit que la UE fixe la seua mirada en l’urbanisme descontrolat que des del govern autonòmic, i amb la connivència de moltes corporacions municipals, s’ha estat desenrotllant en els últims anys. 

L’acte de lliurament dels premis serà el diumenge 6 de juliol a partir de les 14h, en un dinar a celebrar en el Restaurant  Arrayan de Sant Vicent del Raspeig (C/Bronze 10, al costat de la UA). Podeu confirmar la vostra presència en l’acte en el telèfon 651883264 (Robert) o per mail alacant@bloc.ws. A banda d’això, estarem encantats que vinguen d’altres persones de l’associació al dinar de lliurament dels Premis, i que poden rebre informació del dinar i confirmar assistència per les mateixes vies de comunicació.  

Sense un altre particular, i esperant que tingueu a bé acceptar el reconeixement i acudir a recollir-lo, aprofite l’ocasió per posar-me a la vostra disposició. 

Ben atentament,

Ignasi Bellido

Secretari Comarcal

Bloc Nacionalista Valencià

alacant@bloc.ws

 

 


Disclaimer: The information provided on abusos-no.org is not intended to be legal advice,
but merely conveys general information related to issues commonly encountered.